Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Niyet başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken toplanma noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sebeple yapı içinde herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Dairesel yangın merdivenleri ekseriyetle çelik yahut betonarme kabil dayanıklı malzemelerden bünyelmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda eminği peylemek sinein mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım hassaten elementlere karşı koruma görevlisi sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal eylemek ve montajını edinmek binaların yangından korunması için elzemdir.

yangına karşı önlemlerin kırmızıınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda ifade belirtilen noktalarda muayyen süre ısı ve alaz geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

1 mm yahut henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok daha düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. yangın kapısı Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden dışarıya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında gerçek bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz faik bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun süre dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Report this wiki page